•  Gratis verzending vanaf 100,-
  •  Snelle levering
  •  Altijd rechtstreeks contact

Garantie en retouren

Mijn bestelling komt niet overeen met wat ik besteld heb. Wat moet ik nu doen?

Komt de levering niet overeen met wat u besteld heeft, dan kunt u deze producten uiteraard terugsturen. Wij zullen na ontvangst van het track en trace nummer van de retourzending het juiste product zo spoedig mogelijk naar u opsturen.

Neem vooraf wel eerst contact op met onze afdeling verkoop onder telefoonnummer NL: (+31)(0)88 6972 525 of via info@kinap.com

Indien u het product wenst te retourneren, zal de levering moeten voldoen aan de door Kinap verstrekte instructies.

Mijn bestelling is beschadigd aangeleverd. Wat moet ik nu doen?

Wanneer u een bestelling krijgt aangeleverd die ernstig beschadigd is en u kunt al zien dat een of meerdere producten defect zijn, kunt u de bestelling weigeren aan te nemen.

Neem vervolgens zo snel mogelijk contact op met een van onze medewerkers onder telefoonnummer: (+31)(0) 88 6972 525 of via info@kinap.com

Wanneer u het pakket niet heeft geweigerd, kunt u de zending gratis naar ons terugsturen. Wij zullen na ontvangst van het track en trace nummer van de retourzending een nieuw product zo spoedig mogelijk naar u opsturen.

Indien u het product wenst te retourneren, zal de levering moeten voldoen aan de door Kinap verstrekte instructies.

Welke voorwaarden zijn voor het retour sturen van producten van kracht?

Wij raden u aan om een gedegen omverpakking te gebruiken die om de originele verpakking van het product heen zit, indien redelijkerwijs mogelijk. We willen u ook adviseren om geen stickers en/of andere biljetten op de originele verpakking te plakken en/of te schrijven op de originele verpakking.

Wanneer u het product terugstuurt, omdat het niet het juiste product is, moet het product in onberispelijke staat zijn. Dit houdt in dat de volgende kenmerken niet mogen voorkomen; "Verscheurde of ontbrekende foliën, viezigheid of krassen op het product" want deze kenmerken leiden tot een waardevermindering van het product, die Kinap in rekening moet brengen.

Consumenten mogen gebruik maken van het herroepingsrecht. Meer informatie hierover staat bij onze algemene voorwaarden.