•  Gratis verzending vanaf 220,-
  •  Voor 16.00 besteld, vandaag verzonden
  •  Altijd rechtstreeks contact

Door middel van deze privacyverklaring informeert Kinap je over de wijze waarop wij persoonsgegevens verwerken van websitebezoekers. De verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van je persoonsgegevens is Kinap. Wij zullen je persoonsgegevens altijd verwerken in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de Telecommunicatiewet. We zullen je persoonsgegevens niet voor andere doeleinden verwerken dan hieronder zal worden aangegeven. Daarnaast worden je persoonsgegevens niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor deze doeleinden, tenzij wij dit wettelijk verplicht zijn.

1. Gebruik van de website, (nieuws)berichten

Via onze website www.kinap.nl zullen wij bepaalde persoonsgegevens van jou verzamelen en verwerken.

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws vanuit Kinap, dan kun je je inschrijven voor onze nieuwsbrief. Als bestaande klant ontvang je onze nieuwsbrief automatisch. Door middel van deze mailings houden we je op de hoogte van de laatste productontwikkelingen, nieuwe producten en andere ontwikkeling binnen Kinap. Om deze nieuwsbrief te kunnen versturen, hebben we je e-mailadres nodig. We vragen daarnaast naar je voor- en achternaam om je in de nieuwsbrief persoonlijk te kunnen aanspreken. Je ontvangt maximaal 12 keer per jaar een update van ons per e-mail. Onderaan iedere nieuwsbrief wordt de mogelijkheid geboden om je af te melden voor deze e-mails. Wij zullen je afmelding zo snel mogelijk verwerken.

Account

Zodra u een bestelling heeft geplaatst, kunt u via onze website kunt u uw e-mailadres (als gebruikersnaam) invullen om uw account te activeren. U krijgt vervolgens een e-mail toegezonden waarmee u een nieuw wachtwoord kunt opgeven. In dit account zijn uw klantgegevens en gegevens over uw eerdere bestellingen opgeslagen.

Livechat

Via onze Livechat kun je gemakkelijk en snel chatten met een van onze support agents. Onze Livechat verzamelt op automatische wijze jouw IP-adres om misbruik van en fraude via deze Livechat te voorkomen.

Contactformulier

Heb je een vraag, opmerking of feedback op onze collectie, dan kun je ons contactformulier invullen. Om je contactverzoek en/of vraag goed te kunnen behandelen, vragen we om je voor- en achternaam en je e-mailadres. Je kunt er ook voor kiezen om aan te geven namens welk bedrijf je dit formulier invult, bijvoorbeeld indien je van mening bent dat dit van belang is voor je contactverzoek en/of je vraag.

Cookies

Wij maken gebruik van cookies op onze website. Cookies zijn kleine bestanden die in uw browser worden opgeslagen. In deze bestanden wordt informatie opgeslagen, die vaak noodzakelijk is voor de werking van de website en die bij een bezoek aan de website weer kan worden herkend. Wij maken gebruik van functionele, analytische en trackingcookies.

Functionele cookies

De functionele cookies zijn strikt noodzakelijk om de website te kunnen gebruiken. Wij gebruiken dit soort cookies om te voorkomen dat u meerdere malen dezelfde melding te zien krijgt, ten behoeve van load balancing, en om onze livechat-functie te kunnen laten functioneren.

Analytische cookies

Deze cookies meten de effectiviteit en kwaliteit van onze website, en zullen geen of slechts een geringe impact hebben op je privacy. Wij maken hiervoor gebruik van cookies van de Google Analytics-dienst. Om ervoor te zorgen dat je persoonsgegevens enkel worden gebruikt voor analyse van onze website en zo min mogelijk impact op je privacy hebben, hebben wij een aantal maatregelen getroffen. We hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten, zullen het laatste gedeelte van je IP-adres maskeren, en zullen de gegevens uit deze cookies niet delen met Google voor andere doeleinden.

Trackingcookies

Deze cookies worden gebruikt om de websitebezoeker te volgen om surfgedrag in kaart te brengen en om relevante en gerichte advertenties te kunnen tonen. Enkel na jouw toestemming worden deze cookies geplaatst. Je kunt via je browser-instellingen aangeven dat u automatisch cookies wilt weigeren of wilt verwijderen. Het kan echter voorkomen dat onze website dan niet optimaal kan worden gebruikt.

2. Klanten

Indien je een bestelling wilt plaatsen voor een of meer van onze producten, hebben wij je naam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres nodig om deze producten vervolgens aan je te kunnen leveren. Een bevestiging van je bestelling sturen we je per e-mail toe. We gebruiken je contactgegevens om je te informeren over je bestelling of eventuele vragen over of problemen met de levering hiervan. Voor meer informatie over het aanvragen van een offerte vind je onder het kopje ‘Offertes’. Indien je een eigen account hebt op onze website, verwerken we ook gegevens met betrekking tot je eerdere aankopen, zoals je aankoopgeschiedenis.

Sollicitanten

Op onze website staat een actueel overzicht van al onze openstaande vacatures. Heb je net naast het net gevist en is er op dit moment geen vacature vrij, maar ben je ervan overtuigd dat jij iets kan toevoegen aan Detamo? Pak je kans en doe een open sollicitatie. Solliciteren kan door je motivatiebrief en CV (eventueel inclusief naam, geslacht, geboortedatum, adresgegevens en telefoonnummer) per e-mail te versturen. Aan de hand van deze gegevens zullen wij beoordelen of je geschikt bent voor de betreffende functie. Voor ons is ook noodzakelijk om te weten welke opleidingen, cursussen en stages je hebt gevolgd, en wat de aard en inhoud van jouw vorige (of huidige) baan is.

De door jou verstrekte gegevens zullen we tijdens ons selectieproces niet met andere partijen delen. Als het selectieproces is afgerond, zullen we je persoonsgegevens uiterlijk vier weken na het einde van de sollicitatieprocedure verwijderen. Het kan ook voorkomen dat we jouw cv graag in ons systeem houden om je op de hoogte te kunnen houden van eventuele relevante vacatures voor jou. Hiervoor zullen we altijd jouw toestemming vragen. In dat geval bewaren we jouw persoonsgegevens maximaal 1 jaar.

Jouw rechten

Om controle te houden over jouw persoonsgegevens heb je het recht om ons te verzoeken om inzage van en correctie of verwijdering van jouw persoonsgegevens. Je hebt daarnaast het recht om onze verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken of hiertegen bezwaar te maken. Je kunt ons ook verzoeken om jouw persoonsgegevens aan je over te dragen. Als een verwerking is gebaseerd op jouw toestemming, heb je altijd het recht om deze toestemming in te trekken. We zullen dan de verwerking die enkel is gebaseerd op jouw toestemming vanaf dat moment stopzetten.

Je hebt dus het recht om:

Uitsluitsel te verkrijgen over het al dan niet verwerken van jouw persoonsgegevens en, wanneer dat het geval is, om inzage te verkrijgen in deze persoonsgegevens en andere informatie hierover; correctie van onjuiste persoonsgegevens of aanvulling van onvolledige persoonsgegevens te verkrijgen; je persoonsgegevens te laten verwijderen, indien de gegevens niet langer noodzakelijk zijn, je jouw toestemming intrekt en er geen andere rechtsgrond bestaat voor de verwerking, je – terecht - bezwaar hebt gemaakt tegen de verwerking, en/of indien je persoonsgegevens onrechtmatig zijn verwerkt; de verwerking te beperken, indien niet zeker is of je persoonsgegevens juist zijn, je persoonsgegevens onrechtmatig zijn verwerkt, je persoonsgegevens niet meer noodzakelijk zijn voor ons maar je deze nodig hebt voor een rechtsvordering, en/of indien je bezwaar hebt gemaakt tegen de verwerking en dit bezwaar wordt nog beoordeeld; jouw persoonsgegevens in een gestructureerde en elektronische vorm te verkrijgen en om deze – eventueel rechtstreeks - aan een andere partij over te (laten) dragen. Binnen één maand na ontvangst van je verzoek zal je een reactie op dit verzoek ontvangen. Deze termijn kan worden verlengd met twee maanden, afhankelijk van het aantal verzoeken en de complexiteit hiervan. Ook over deze verlenging zal je binnen één maand geïnformeerd worden. Mocht je het niet eens zijn met de inhoud van deze reactie of de afwijzing van je verzoek, dan heb je altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens en beroep in te stellen bij de rechter.

Derde partijen

In bepaalde gevallen zullen wij jouw persoonsgegevens moeten verstrekken aan andere partijen, bijvoorbeeld als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst, wij dit wettelijk verplicht zijn, wij jouw toestemming hiertoe hebben of indien wij hiertoe een gerechtvaardigd belang hebben. Zo delen wij bepaalde gegevens aan onze reclamebureaus en online marketingbureaus om de effectiviteit en kwaliteit van onze website en dienstverlening te verbeteren en om de communicatie met onze klanten te optimaliseren. Daarnaast kunnen wij je gegevens delen met onze dealers om uitvoering te kunnen geven aan je bestelling. Het kan ook voorkomen dat wij in het kader van een (win)actie zullen samenwerken met andere partijen en hiervoor gegevens moeten verstrekken, waar u via een aparte privacyverklaring over geïnformeerd zult worden.

Sommige derde partijen fungeren als verwerker van Kinap, omdat zij enkel op basis van onze instructies jouw gegevens verwerken. Met dergelijke partijen hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten, waardoor ook de beveiliging van jouw gegevens wordt gewaarborgd.

Het kan voorkomen dat de bedrijven met wie wij persoonsgegevens delen buiten de Europese Unie zijn gevestigd. In dat geval zorgen wij ervoor dat er voor dit derde land een adequaatheidsbesluit van de Europese Commissie geldt of, indien dat niet het geval is, dat wij zelf passende waarborgen treffen ter bescherming van jouw persoonsgegevens door contractuele afspraken over gegevensbescherming te maken.

Voor het versturen van nieuwsbrieven maakt Detamo gebruik van MailChimp. Daarnaast wordt op onze website een chatfunctionaliteit van LiveChat Inc. geboden. MailChimp en Livechat zijn gevestigd in de Verenigde Staten van Amerika, welk territorium een passend beschermingsniveau waarborgt ten aanzien van jouw persoonsgegevens volgens een adequaatheidsbesluit van de Europese Commissie. Beide ondernemingen. namelijk aangesloten bij en gecertificeerd namens de EU-US Privacy Shield-overeenkomst. De privacyverklaring van MailChimp vindt je hier, de verklaring van LiveChat tref je op deze pagina aan.

Wijzigingen

Wij kunnen deze privacyverklaring altijd wijzigen. We raden je dan ook aan om regelmatig deze pagina te bezoeken. We verwerken jouw persoonsgegevens enkel in overeenstemming met de geldende privacyverklaring ten tijde van het verzamelen van deze gegevens.

Mocht je naar aanleiding van deze privacyverklaring of over de verwerking van jouw persoonsgegevens nog vragen hebben, dan kun je contact met ons opnemen via:

Kinap B.V.
Oud Camp 22
3155 DL Maasland
Nederland

KvK: 53313461
BTW: 850.834.314.B01

Tel: 088 697 2560
Fax: 088 697 2598