•  Gratis verzending vanaf 100,-
 •  Snelle levering
 •  Altijd rechtstreeks contact

PBM (Persoonlijke beschermingsmiddelen)

PBM (Persoonlijke beschermingsmiddelen)
Weergave
Prijs
tot
Kleur
Materiaal toepassing
Breedte in mm
tot
Alle filters tonen
 1. OX Safety, Standaard gehoorbeschermers
  OX Safety, Standaard gehoorbeschermers
 2. OX Latex Safety, schuimrubber werkhandschoen thermisch
  OX Latex Safety, schuimrubber werkhandschoen thermisch
 3. OX Latex Safety, schuimrubber waterdicht werkhandschoen
  OX Latex Safety, schuimrubber waterdicht werkhandschoen
 4. OX Latex Safety, schuimrubber cut 5 werkhandschoen
  OX Latex Safety, schuimrubber cut 5 werkhandschoen
 5. OX Latex Safety, schuimrubber cut 3 werkhandschoen
  OX Latex Safety, schuimrubber cut 3 werkhandschoen
 6. OX Latex Safety, schuimrubber flex handschoen
  OX Latex Safety, schuimrubber flex handschoen
 7. OX Safety, Kevlar werkhandschoenen
  OX Safety, Kevlar werkhandschoenen
 8. OX Safety, Nitril Flex werkhandschoenen
  OX Safety, Nitril Flex werkhandschoenen
 9. OX Safety, PVC werkhandschoenen met gebreid manchet
  OX Safety, PVC werkhandschoenen met gebreid manchet
 10. OX Safety, PU flex cut 5 werkhandschoenen
  OX Safety, PU flex cut 5 werkhandschoenen
 11. OX Safety, PU flex werkhandschoenen
  OX Safety, PU flex werkhandschoenen
 12. OX Safety, Thermische werkhandschoenen
  OX Safety, Thermische werkhandschoenen
 13. OX Safety, Latex grip werkhandschoenen blauw
  OX Safety, Latex grip werkhandschoenen blauw
 14. OX Safety, Latex werkhandschoenen
  OX Safety, Latex werkhandschoenen
 15. FENTO 4 ELASTIEKEN MET CLIP voor 400 & 400PRO
  FENTO 4 ELASTIEKEN MET CLIP voor 400 & 400PRO
  € 26,15 € 31,64 € 24,58 € 29,74
 16. FENTO 2 ELASTIEKEN MET CLIP voor 200 & 200PRO
  FENTO 2 ELASTIEKEN MET CLIP voor 200 & 200PRO
  € 13,60 € 16,46 € 12,78 € 15,46
Weergave
Prijs
tot
Kleur
Materiaal toepassing
Breedte in mm
tot
Alle filters tonen

PBM (Persoonlijke beschermingsmiddelen)

In ons PBM-assortiment vindt u alle middelen om uzelf te beschermen bij het klussen. Het assortiment bestaat voornamelijk uit OX-producten. Deze kwalitatieve beschermingsmiddelen zorgen ervoor dat u zorgeloos veilig aan de slag kunt.

OX Safety Kniebeschermers

Onze kniebeschermers zijn een van de populairste producten in dit segment. Natuurlijk komen deze ook goed van pas bij veel verschillende beroepen waarbij men op de knieën werkt. Wij verkopen de OX Safety Kniebeschermers met zachte gelvulling. De extra gel-laag in de beschermers zorgt voor meer comfort. Daarnaast verkopen we ook kniebeschermers voor in uw werkbroek. Binnenkort worden de kniebeschermers van het welbekende merk Fento ook toegevoegd aan onze webshop.

Bescherming voor uw handen bij verschillende omstandigheden

We hebben een ruime hoeveelheid aan verschillende werkhandschoenen voor verschillende toepassingen. De OX Latex Safety schuimrubber cut 5 werkhandschoenen bijvoorbeeld, die snijbestendig zijn. Door de niveau 5 waterdichte, anti-snijd en antislip-coating zijn deze handschoenen geschikt voor onder andere plaatstaalbewerking en glassnijden. Bij Kinap verkopen we ook handschoenen tegen de kou, zoals de OX Safety Thermische werkhandschoenen. Door de warme acryl voering zijn deze ideaal voor koude werkomstandigheden en daarom ook erg populair in de winter. De OX Safety PU flex werkhandschoenen zijn geschikt voor lichtere toepassingen. Deze handschoenen bieden bescherming voor uw handen bij het veelvoudig oppakken van ruwe materialen. In ons assortiment vindt u nog veel meer soorten werkhandschoenen, bestand tegen de meest uiteenlopende dingen.

De OX Safety S450 Respirator met bijpassende filters

Deze categorie bevat ook een aantal gezichtsmaskers, waarvan onze OX Safety S450 Respirator halfmasker het meest wordt verkocht. Dit masker beschermt u tegen stof en is dus erg handig voor klussers die veel (stenen) zagen. Voor dit masker zijn er verschillende bijpassende filters te koop. Zo kunt u het masker aanpassen op uw specifieke klus.

Zonnebrillen en ruimzichtsbrillen

Voor de bescherming van uw ogen, verkoopt Kinap veiligheidsbrillen. Ook deze hebben we in verschillende versies. De OX Safety Veiligheidsbril getint, biedt met zijn getinte glazen bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Handig voor klussers die veel buiten werken. De Safety Ruimzichtbrillen dekken de gehele ogen af van stof of andere schadelijke dingen. De ruimzichtbril is te koop met indirecte ventilatie en met directe ventilatie. Bij de indirecte ventilatie komt de lucht via een klein filter binnen, om lensmisting te minimaliseren. De OX Safety Deluxe anti-condens ruimzichtbril heeft een polycarbonaat anti-mist lens en een brede elastische hoofdband voor extra comfort.

Voorkom scheuren met OX werkkleding

De werkkleding van OX is van extra stevig materiaal gemaakt om scheuren te voorkomen. Zo maken spijkers of andere scherpe voorwerpen geen schijn van kans! De OX Werkbroek Rip-stop is te combineren met de OX Safety Kniebeschermers voor werkbroek voor comfort tijdens uw klusproject. Om nóg comfortabeler en flexibeler te kunnen bewegen, vinden sommigen het ook fijn om in jogger en hoodie te werken. Daarom bieden wij ook deze kledingstukken aan van het merk OX. Voor klussers die veel buiten werken, verkopen wij ook een jas: de OX Softshell Jas. Dit is een waterdichte jas, prettig om buiten te gebruiken als er veel wind en regen staat. Naast dat de jas u beschermt tegen wind en regen, is hij ook comfortabel en lichtgewicht.

OX Safety Veiligheidskaplaarzen

De OX Safety Veiligheidskaplaarzen hebben een stalen neus en zool. Deze bieden bescherming tegen uitstekende spijkers en andere materialen die op je voet kunnen vallen. Daarbij biedt de laars ook bescherming tegen water en chemicaliën, zoals olie of benzine.