•  Gratis verzending vanaf 100,-
  •  Snelle levering
  •  Altijd rechtstreeks contact

Over Kinap

Kinap is een dynamisch bedrijf waar de professionele vakman alles kan vinden om iedere klus met gemak af te ronden. Wij zijn gespecialiseerd in tegelzetgereedschap, tegelprofiel, metselgereedschap, stukadoorsgereedschap en nog veel meer voor elke professional. Ook bieden wij een assortiment “life style” producten voor ontspanning na het werk, thuis in de tuin of op de camping. Denk aan een pizza-oven of een fietstocht. Ja, Kinap heeft echt alles voor de vakman, binnen en buiten de werkuren.

Ook goede klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Met vragen en opmerkingen kunt u altijd bij ons terecht. Hebben wij bijvoorbeeld een product niet in het assortiment, maar heeft u het wel nodig? Als u contact met ons opneemt kunnen wij bekijken wat we voor u kunnen betekenen.

Afbeelding

Kwaliteit & service

Is er iets mis met de producten, of zoekt u iets wat nog niet in ons assortiment is? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag. Onze producten zijn van kwalitatief hoogwaardig materiaal en voldoen ruimschoots aan de eisen van de professionele tegelzetter.

Onze visie

Wij vinden het belangrijk om altijd betrokken te blijven bij onze klanten. Hebben wij iets niet in het assortiment? Dan proberen we ervoor te zorgen dat er een goed alternatief is. Wij bieden assortiment kwaliteitsproducten dat zich onderscheidt door duurzaamheid en kwaliteit.

Productaanbod

Tegels en mozaïek kunnen een ruimte een heel andere uitstraling geven. Het is dan ook belang dat de juiste afwerkingsproducten en gereedschappen worden gebruikt. Door een breed assortiment te bieden weet u zeker dat de ruimte er komt uit te zien zoals u wilt.

Snelle levering

Omdat wij midden in de randstad gevestigd zijn kunnen veel klanten gemakkelijk en snel een bestelling bij ons komen ophalen. Maar ook als dat niet mogelijk is heeft u de bestelling snel in huis: als u voor 16.00 bestelt, wordt het vandaag nog verzonden.

Wij doen er alles aan om te helpen

U kunt altijd terecht bij onze klantenservice, waar onze experts voor u klaar staan. Voor meer informatie over onze producten verwijzen we u graag naar onze handige tips & tricks. Ook kunt u een kijkje nemen bij de veelgestelde vragen, waar u mogelijk direct antwoord op uw vraag vindt!