•  Gratis verzending vanaf 100,-
 •  Snelle levering
 •  Altijd rechtstreeks contact

Meten en markeren

Meten en markeren
Weergave
Hoogte in mm
tot
Prijs
tot
Kleur
Materiaal toepassing
Lengte in cm
tot
Breedte in mm
tot
Alle filters tonen
Pagina
 1. OX Pro Combinatiehaak 300 mm
  OX Pro Combinatiehaak 300 mm
  € 12,25 € 14,82 € 11,03 € 13,35
 2. OX Pro Slaglijnpoeder 226 gram
  OX Pro Slaglijnpoeder 226 gram
 3. OX Pro Landmeter 13 mm
  OX Pro Landmeter 13 mm
 4. OX Trade Landmeter 13 mm
  OX Trade Landmeter 13 mm
 5. OX Trade Rolmaat
  OX Trade Rolmaat
 6. OX Pro Rolbandmaat
  OX Pro Rolbandmaat
 7. OX Trade Lijnmarker
  OX Trade Lijnmarker
 8. OX Trade Timmermans potlood, 10pk
  OX Trade Timmermans potlood, 10pk
 9. OX Trade waterpas
  OX Trade waterpas
 10. OX Pro Medium Duty waterpas
  OX Pro Medium Duty waterpas
 11. OX Pro Heavy Duty waterpas, magnetisch
  OX Pro Heavy Duty waterpas, magnetisch
 12. OX Pro Heavy Duty waterpas
  OX Pro Heavy Duty waterpas
 13. OX Pro Tegelzetterswaterpas
  OX Pro Tegelzetterswaterpas
 14. OX Pro Torpedo waterpas, 250 mm
  OX Pro Torpedo waterpas, 250 mm

  Vanaf € 37,14 € 44,94

 15. Flex ADL 60-P
  Flex ADL 60-P
 16. Flex ADL 120-P
  Flex ADL 120-P
Weergave
Hoogte in mm
tot
Prijs
tot
Kleur
Materiaal toepassing
Lengte in cm
tot
Breedte in mm
tot
Alle filters tonen
Pagina

De voordelen van ons meet- en markeergereedschap

In het assortiment ‘meten en markeren’ van Kinap springen onze rolmaten voor professionals er direct uit. Populair is de OX Pro Rolmaat van 8 meter lang en 27 mm breed. Een zeer stevige rolmaat met aluminium behuizing gecoat in chroom, die er ook nog eens mooi uitziet! Dankzij de breedte van 27 mm en de gebogen vorm is de rolmaat bijzonder sterk. Wanneer u de rolmaat uitrolt, blijft hij recht staan tot maar liefst 2,8 meter. Aan het uiteinde van de rolmaat zitten bovendien twee kenmerkende punten; handig om de rolmaat ergens achter te haken tijdens het meten! Op zoek naar een nog bredere rolmaat? De OX Pro Heavy Duty Rolbandmaat van 5 meter lang en 32 mm breed beschikt over dezelfde eigenschappen!

Altijd een scherp potlood

Uniek in ons assortiment is het OX Pro Afbreek Timmermanspotlood. Deze werkt volgens hetzelfde principe als een stanleymes. U tekent of schrijft ermee en als een deel bijna op is of bot is, breekt u simpelweg een stukje af. Dan heeft u gewoon weer een scherpe punt!

Waterpassen die tegen een stootje kunnen

Bij Kinap weten we dat het wel zo handig is als uw waterpas tegen een stootje kan. Daarom lichten we graag de OX Pro Heavy Duty waterpas voor u uit. Deze bijzonder stevige waterpas is verkrijgbaar in diverse lengtes, van 60 cm tot en met maar liefst 200 cm. U kunt deze waterpassen van grote hoogte laten vallen zonder dat nauwkeurigheid van het gereedschap verloren gaat. Ook uniek aan deze serie waterpassen is dat deze ook af te lezen zijn aan de dunne zijde.

Tegelzetterswaterpassen

Speciaal voor tegelzetters bieden wij waterpassen die aan de onderzijde zijn afgewerkt met geborsteld aluminium. Dit maakt de waterpassen bijzonder vlak en geschikt om te gebruiken voor tegelwerk. Deze waterpassen zijn eveneens verkrijgbaar in een brede maatrange, van 30 cm tot en met 200 cm. Hierbij kunt u kiezen uit een tegelzetterswaterpas met twee of met drie libellen. Deze waterpassen zijn minder robuust dan de Heavy Duty waterpassen, maar daar staat tegenover dat ze licht, simpel en handig in gebruik zijn. Perfect voor de tegelzetter dus!

Gebruiksvriendelijke landmeters

Professionals die op het land of op de bouw werken gebruiken landmeters voor het meten van grote lengtes. Landmeters zijn een oplossing als rolmaten niet voldoende lengte bieden. Kinap biedt verschillende landmeters, waarvan de landmeters met een open vorm (zonder behuizing) het meest populair zijn. Met name onze landmeters met handgreep zijn bijzonder gebruiksvriendelijk!

Loodrechte lijnen met kruislijnlaser en slaglijnmolens

Kruislijnlasers zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Deze worden vaak gebruikt door tegelzetters. Het is een bijzonder handig alternatief voor een touw. De laser schijnt in de gehele ruimte met een verticale en een horizontale lijn, zodat u veel preciezer kunt zien waar de volgende rij tegels moet komen. Bovendien blijven de lijnen altijd recht, terwijl een touw kan verschuiven. Een echte aanrader dus!

Ook slaglijnmolens bieden een manier om snel een lijn te trekken. Het voordeel hiervan is dat u (grote) lengtes niet meer met potlood hoeft te tekenen. Met de slaglijnmolen en bijhorend slaglijnpoeder trekt u een touw strak over de grond. Dit haalt u iets omhoog en laat u weer los, zodat met het poeder een loodrechte krijtlijn over de gehele lengte wordt gemaakt (max. 30 meter). Slaglijnmolens zijn populair op de bouw, bij tegelzetters, metselaars en timmermannen. Er zijn verschillende kleuren poeder beschikbaar, omdat niet alle kleuren op elk materiaal zichtbaar zijn.