•  Gratis verzending vanaf 100,-
 •  Snelle levering
 •  Altijd rechtstreeks contact

Verwerkingsmaterialen

Weergave
Hoogte in mm
tot
Prijs
tot
Kleur
Breedte in mm
tot
Alle filters tonen
Pagina
 1. RUBI Twinflex Tegelvoegkruisjes
  RUBI Twinflex Tegelvoegkruisjes

  Vanaf € 3,13 € 3,79

 2. RUBI Tegelvoegkruisjes 1-10 mm display box
  RUBI Tegelvoegkruisjes 1-10 mm display box
 3. RUBI T-stukjes, 3 mm
  RUBI T-stukjes, 3 mm

  Vanaf € 3,20 € 3,87

 4. RUBI Tegelvoegkruisjes 5-7 mm doos 100 st
  RUBI Tegelvoegkruisjes 5-7 mm doos 100 st
 5. RUBI Tegelvoegkruisjes 3-4 mm doos 200 st
  RUBI Tegelvoegkruisjes 3-4 mm doos 200 st
Weergave
Hoogte in mm
tot
Prijs
tot
Kleur
Breedte in mm
tot
Alle filters tonen
Pagina

Perfecte afwerking van tegels en stenen

In ons assortiment ‘Verwerkingsmaterialen’ vindt u alle hulpmiddelen om tegels en stenen zo perfect mogelijk af te werken. De RUBI T-stukjes, tegelkeggen helpen bij het uitlijnen van de tegels, waar de OX Pro Stenendrager het verplaatsen van stenen gemakkelijk maakt.

Een gelijke afstand tussen elke tegel

RUBI T-stukjes/tegelkruisjes

Onze veel verkochte RUBI T-stukjes, of tegelkruizen, zorgen voor een gelijke afstand tussen elke tegel. Deze T-stukjes worden tussen de tegels geplaatst bij het tegelzetten. De lijm kan hier bovenop worden geplaatst en vervolgens de voeg. De T-stukjes zijn hierdoor niet meer te zien in het resultaat van uw tegelwerk. Dit gereedschap wordt veelal gebruikt bij het zetten van tegels op muren, om te voorkomen dat de tegels naar elkaar toezakken.

RUBI Twinflex Tegelvoegkruisjes

De RUBI Twinflex Tegelvoegkruisjes zijn een modernere variant, ook deze zorgen voor een gelijke afstand tussen elke tegel. De tegelvoegkruisjes zet u bij vier tegels op het middelpunt waar de vier lijnen bij elkaar komen en kunt u verwijderen nadat de tegellijm droog is. De RUBI Twinflex Tegelvoegkruisjes zijn dus, in tegenstelling tot de RUBI T-stukjes, herbruikbaar.

RUBI Tegelkeggen

De RUBI Tegelkeggen kunt u ook gebruiken in plaats van een T-stukje. Deze worden tussen de tegels geduwd om zo ruimte tussen de tegels te krijgen. De keggen hebben een wig-vorm die aan het uiteinde hoger wordt, zodat de gewenste specifieke afstand kan worden verwezenlijkt.

Net metselwerk met de OX Pro Metselkoorden en Opspanblok

Voor de nette afwerking van bakstenen bieden de OX Pro Nylon Metselkoorden de oplossing. In combinatie met een OX Pro Opspanblok of de OX Pro Dori Blok, worden bakstenen gemakkelijk egaal op een muur gelegd. De OX Pro Opspanblok Rubber klemt uw vast aan de hoek van een baksteen, aan beide kanten van een muur. Vervolgens kan het metselkoort er strak tussen worden bevestigd voor een rechte lijn. Tegen deze rechte lijn wordt vervolgens een rij bakstenen gelegd. Nadat de rij is gelegd kan de metselkoort hoger getrokken worden voor de volgende rij.

De OX Pro Dori Blok doe in principe hetzelfde, maar is gemaakt van staal en moet worden bevestigd op een houten paal. Het metselkoort kunt u dan straktrekken tussen twee houten palen in. Het dori blok schroeft u gemakkelijk vast aan de paal dankzij de draaischroeven aan de zijkant.

De OX Pro Stenendrager: geschikt voor verschillende formaten stenen

De OX Pro Stenendrager maakt het vervoeren van stenen minder zwaar en makkelijker tijdens uw klusproject. Deze stenendrager helpt, zoals de naam al doet vermoeden, bij het optillen van meerdere (bak)stenen. De stenendrager kan om de stenen heen worden geduwd, waarna hij bij het omhoogtrekken van de hendel de stenen tegen elkaar aan klemt. De OX Pro Stenendrager is geschikt voor verschillende stenen en formaten.