•  Gratis verzending vanaf 100,-
  •  Snelle levering
  •  Altijd rechtstreeks contact

Levering & levertijden

Als u druk aan het werk bent met het tegelzetten en erachter komt dat u gereedschap of een onderdeel mist, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk verder kunnen. Bij ons geldt dat wanneer een bestelling voor 14.30 wordt gedaan, deze nog dezelfde dag verzonden wordt (i.v.m. drukte kan uw bestelling iets langer duren). Mits we het product op voorraad hebben, uiteraard.

De verzendkosten zijn €7,50 voor een klein pakket en €25,- voor een pakket met een lengte van 2 meter of meer. Voor bestellingen boven €100,- zijn de verzendkosten gratis.

Wij maken gebruik van verschillende bezorgers, namelijk DHL, UPS en Transmission. Na het bestellen kunt u eenvoudig uw bestelling volgen, informatie hierover krijgt u via een e-mail.

 

Afhaal

U kunt ook uw bestelling afhalen bij KINAP. Dat spaart natuurlijk verzendkosten. Bij het plaatsen van uw bestelling kiest u dan voor afhaal i.p.v. verzenden. Als u uw bestelling voor 14:00 plaatst kunt u het dezelfde dag nog afhalen. Wij willen uw product alvast nakijken en klaarleggen voordat u langskomt dus uw bestelling zal niet direct na aankoop klaarliggen. 

Afbeelding