•  Gratis verzending vanaf 100,-
 •  Snelle levering
 •  Altijd rechtstreeks contact

Keuken betegelen

Weergave
Merk
Breedte in mm
Handgreep soort
Geschikt voor type materiaal
Prijs
tot
Alle filters tonen
 1. RAIMONDI Canini Wig lang 200st
  RAIMONDI Canini Wig lang 200st
 2. FLEX Laser-afstandsmeter ADM 60 Li
  FLEX Laser-afstandsmeter ADM 60 Li
 3. RODIA Diamant Tegelboor 68mm
  RODIA Diamant Tegelboor 68mm
 4. RONDEX Alu rond buitenhoek matzilver 6mm 2 stk
  RONDEX Alu rond buitenhoek matzilver 6mm 2 stk
 5. RONDEX Alu rond matzilver 6 x 2700mm
  RONDEX Alu rond matzilver 6 x 2700mm
 6. INTERDYNAMICS werktafel 73x48cm
  INTERDYNAMICS werktafel 73x48cm
 7. ELTEX Alu recht naturel 2 x 2700mm
  ELTEX Alu recht naturel 2 x 2700mm
 8. QUTEX RVS vierkant gepolijst 6 x 2700mm
  QUTEX RVS vierkant gepolijst 6 x 2700mm
 9. QUTEX RVS vierkant hoekstuk gepolijst 6mm 2 stk
  QUTEX RVS vierkant hoekstuk gepolijst 6mm 2 stk
 10. FLEX Haakse slijper Accuflex L125 18.0-EC 18V 125mm
  FLEX Haakse slijper Accuflex L125 18.0-EC 18V 125mm
 11. RUBI Tegelsnijplank TZ-1550
  RUBI Tegelsnijplank TZ-1550
  € 1.245,03 € 1.506,49 € 929,50 € 1.124,70
 12. RUBI Lijmspaan, Rubiflex greep, RVS 3x3x3mm
  RUBI Lijmspaan, Rubiflex greep, RVS 3x3x3mm
Weergave
Merk
Breedte in mm
Handgreep soort
Geschikt voor type materiaal
Prijs
tot
Alle filters tonen

Keuken betegelen

Bent u van plan om een keuken te betegelen? Bij Kinap hebben we werkelijk alles wat u nodig heeft voor het zetten en leggen van tegels, en nog veel meer. Denk aan kniebeschermers, tegelsnijders, lijmkammen, levelsystemen en allerlei soorten tegelprofielen.

Kniebeschermers

Voor het leggen van vloertegels werkt u vaak op uw knieën. Om lichamelijke klachten te voorkomen is het van belang om uw kniebeschermers zorgvuldig te kiezen. Onze FENTO kniebeschermers zijn erg populair onder tegelleggers. Deze kniebeschermers zijn voorzien van een goede pasvorm en drukverdeling om knie- en rugklachten te voorkomen.

Tegels op maat maken

Bij het betegelen van een keukenwand is de kans groot dat u uw tegels eerst op maat moet maken. Hierbij kunt u gebruik maken van onze tegelsnijders en tegelzagen. Voor dikke tegels raden wij u aan gebruik te maken van een tegelzaagmachine. Met een haakse slijper kunnen tegels sneller op maat worden gemaakt, maar dit gaat wel ten koste van de nauwkeurigheid van het zaagwerk. Voor een nauwkeurig resultaat is het raadzaam om gebruik maken van een tegelsnijder. Met behulp van een tegelsnijder creëert u een fijne snijlijn en het snijwerk gaat een stuk sneller dan het zagen van tegels. Daarnaast kunt u stofvrij en droog werken.

Grote tegels op maat maken

Keukenvloeren worden vaak betegeld met grote tegels. Dit zorgt niet alleen voor een strak resultaat, maar zorgt er ook voor dat er minder voegen aanwezig zijn. Dit zorgt ervoor dat de voer makkelijker schoon te maken is. Een tegelzaagmachine is het meest geschikt voor grote dikke tegels. Doordat onze tegelzagen beschikken over een zaagtafel kunt u zonder problemen grote tegels op maat maken. Voor dunnere tegels kunt u ook gebruik maken van de RUBI Slim System Cutter. Deze tegelsnijder beschikt over zuignappen zodat u zonder problemen grote tegels kunt snijden en dragen. Moet u moeilijke hoekjes uit uw tegels zagen? Dan kunt u het beste gebruik maken van een haakse slijper.

Lijm mengen en aanbrengen

Met behulp van onze gardes of mixers kunt u gemakkelijk uw lijm mengen. De gardes en mixers zijn universeel te gebruiken door de M14 aansluiting. Bent u nog op zoek naar een mengmachine? Ook deze vindt u terug in ons assortiment. Gardes met een hexaansluiting kunnen ook gebruikt worden in (accu)boormachines. Naast gardes met een hexaansluiting, verkopen we ook gardes met een M14-aansluiting. Voor het aanbrengen van de lijm kunt u vervolgens onze lijmkammen of lijmspanen van OX gebruiken. Door extra textuur aan te brengen aan de lijm blijven de tegels beter plakken.

Level systemen: voorkom hoogteverschillen

Om hoogteverschillen tussen de tegels te voorkomen kunt u gebruik maken van een level systeem. Met behulp van een tegel level systeem zorgt u ervoor dat u de tegels kunt fixeren op een gelijke hoogte. Zo ontstaan er geen hoogteverschillen. De meeste systemen om te nivelleren werken door het plaatsen van een clip onder de tegel en deze te fixeren met een keg of klem. Bij kwetsbare tegels kunt u beter gebruik maken van een tegelnivelleringskapje om beschadiging van de tegels te voorkomen. Met een waterpas kunt u vervolgens controleren of de tegels helemaal vlak liggen.

Een gelijke afstand tussen elke tegel

Het creëren van een gelijke afstand tussen elke tegel is zonder hulpmiddelen een flinke klus. Met behulp van T-stukjes, tegelkruizen of tegelkeggen kunt u zonder moeite een gelijke afstand creëren. Onze OX Trade Tegelkruizen kunnen tussen de tegels worden geplaatst. Dit wordt met name gebruikt bij het zetten van tegels op muren om te voorkomen dat de tegels naar elkaar toe zakken. Wanneer u onderbroken voegen of buitenranden legt zijn onze RUBI T-stukjes ideaal in gebruik.

Tegelprofielen: een nette afwerking

Om een rand van een tegel netjes af te werken kunt u gebruik maken van een tegelprofiel, ook wel sierprofiel of sierstrip genoemd. In plaats van verstek te moeten zagen, bijvoorbeeld bij een hoek, kunt u ervoor kiezen om een tegelprofiel te gebruiken. Naast dat dit werk scheelt, voorkomt een tegelprofiel ook de scherpe randen van een tegel, aangezien deze kunnen worden afgedekt met het profiel. Een ander bijkomend voordeel is dat u de tegelprofielen kunt afstemmen met de kleur van uw tegels.

Verschillende soorten tegelprofielen en hoekstukjes

Bij Kinap verkopen we verschillende soorten tegelprofielen. Zo hebben we rechthoekige of L-vormige, ronde of kwart ronde en vierkante tegelprofielen. Deze verschillende soorten profielen verschillen niet in kwaliteit, alleen in uiterlijk. Wij verkopen ook bijpassende hoekstukjes, die net als de profielen in verschillende vormen verkrijgbaar zijn. Deze hoekstukken komen van pas bij een hoek, gevormd van tegels. In plaats van verstek te zagen, zet u gemakkelijk een hoekstuk tussen de tegels.

Maak alles waterdicht met een kitspuit

In een keuken wordt veel gebruik gemaakt van kit om alles netjes af te werken met onze OX Pro kitspuiten. Dit zorgt ervoor dat er geen vuil kan ophopen tussen de voegen en lekkages worden voorkomen. Denk hierbij met name om de rand tussen de het tegelwerk en het aanrecht. Dit maakt het schoonhouden van uw keuken een stuk eenvoudiger.