•  Gratis verzending vanaf 100,-
 •  Snelle levering
 •  Altijd rechtstreeks contact

Machine toebehoren en accessoires

Weergave
Hoogte in mm
tot
Prijs
tot
Kleur
Lengte in cm
tot
Breedte in mm
tot
Alle filters tonen
 1. SMART 63 mm Supercut Blad voor hout, snel gesneden, 10 st
  SMART 63 mm Supercut Blad voor hout, snel gesneden, 10 st

  Vanaf € 104,68 € 126,66

 2. SMART 32 mm Supercut Blad voor hout, snel gesneden
  SMART 32 mm Supercut Blad voor hout, snel gesneden

  Vanaf € 27,19 € 32,90

 3. SMART 63 mm Supercut BiM Titaanlegering lemmet
  SMART 63 mm Supercut BiM Titaanlegering lemmet

  Vanaf € 18,01 € 21,79

 4. SMART 44 mm Supercut BiM Titaanlegering lemmet
  SMART 44 mm Supercut BiM Titaanlegering lemmet

  Vanaf € 14,44 € 17,47

 5. SMART 32 mm Supercut BiM Titaanlegering lemmet
  SMART 32 mm Supercut BiM Titaanlegering lemmet

  Vanaf € 13,67 € 16,54

 6. SMART 63 mm BiM Titaanlegering lemmet
  SMART 63 mm BiM Titaanlegering lemmet

  Vanaf € 18,01 € 21,79

 7. SMART 44 mm BiM Titaanlegering lemmet
  SMART 44 mm BiM Titaanlegering lemmet

  Vanaf € 14,44 € 17,47

 8. SMART 32 mm BiM Titaanlegering lemmet
  SMART 32 mm BiM Titaanlegering lemmet

  Vanaf € 13,67 € 16,54

 9. OX Pro Turbo
  OX Pro Turbo

  Vanaf € 34,89 € 42,22

 10. OX Pro Doorlopende rand
  OX Pro Doorlopende rand

  Vanaf € 30,34 € 36,71

 11. OX Ultimate meteor turbo
  OX Ultimate meteor turbo

  Vanaf € 32,40 € 39,20

 12. OX Ultimate comet
  OX Ultimate comet

  Vanaf € 35,97 € 43,52

 13. OX Komschijf Dubbel rij
  OX Komschijf Dubbel rij

  Vanaf € 91,01 € 110,12

 14. OX Cirkelzaagblad hout, dun kerf ATB
  OX Cirkelzaagblad hout, dun kerf ATB

  Vanaf € 7,92 € 9,58

 15. OX Cirkelzaagblad hout, negatief
  OX Cirkelzaagblad hout, negatief

  Vanaf € 31,06 € 37,58

Weergave
Hoogte in mm
tot
Prijs
tot
Kleur
Lengte in cm
tot
Breedte in mm
tot
Alle filters tonen

Machine toebehoren en accessoires

De beste accessoires voor diverse machines

In ons assortiment ‘machine toebehoren en accessoires’ vindt u accessoires voor machines of elektrisch gereedschap. U kunt het zich zo gek nog niet bedenken: Kinap heeft het! Zo verkopen wij verschillende diamantzaagbladen, diamantboren en -schijven, multitoolbladen, gardes en mixers, beitels, cirkelzaagbladen en nog veel meer.

Welk diamantzaagblad is geschikt voor mijn klus?

Wij verkopen verschillende soorten diamantzaagbladen, zodat u voor uw eigen specifieke project het perfecte diamantzaagblad kan gebruiken. Welk diamantzaagblad voor u de beste keuze is, hangt af van het materiaal dat u wilt zagen. Diamantzaagbladen kunt u gebruiken voor bakstenen, beton of tegels. Het is dus uitsluitend te gebruiken voor harde materialen. Onze zaagbladen zijn verkrijgbaar in verschillende diktes.

Diamantboren: natboren en droogboren

In ons assortiment vindt u ook diamantboren. Deze onderscheiden we in nat- en droogboren. Natboren zijn diamantboren die in combinatie met water worden gebruikt. Bij diverse droogboren zit er wax in het midden. Deze wax smelt wanneer de boor opwarmt en zorgt voor lubricatie. Hierdoor zal de diamantboor langer meegaan.

Welke boor heb ik nodig?

Welke boor u nodig heeft voor u boorklus, is wederom afhankelijk van het materiaal. Natboren zijn geschikt voor harde materialen, watergevoelige materialen (bijvoorbeeld gips) vergen weer een droogboor. Zachte en middelharde materialen zijn geschikt voor zowel droog- als natboren. Bij Kinap hebben we sets voor natboren, zoals de InterDynamics Black Power tegelboorset en sets voor droogboren, zoals de RUBI Dry Gres droogborenset.

Multitool toebehoren

In de categorie multitool toebehoren verkopen wij uitsluitend producten van het merk SMART. Veel professionals gebruiken multitools op dagelijkse basis. Daarom begrijpen wij dat kwaliteit essentieel is. Met onze SMART producten bieden wij deze kwaliteit. Wij hebben een breed aanbod van multitool toebehoren, voor o.a. hout, hout met metaal erin, steen en voegen. Schraapbladen behoren eveneens tot het assortiment en ook hierbij is het aanbod groot. Voor elk materiaal bieden wij een ander schraapblad. Daarnaast zijn de toebehoren voor multitools verkrijgbaar met verschillende aansluitingen voor verschillende soorten multitools: een open rug of een gesloten cirkel. De multitools die wij bieden zijn merkonafhankelijk. Zo lang u dus het juiste het type blad kiest, kan de multitool op elk merk worden gebruikt.  

Beitels
Voor timmermannen en metselaars bieden wij ook beitels, in verschillende uitvoeringen. Enkele beitels in ons assortiment beschikken over een soft grip. Ook verkopen wij beitels met een veiligheidskap bovenop, om te voorkomen dat u op uw hand slaat. Deze zijn met name voor metselaars populair, wanneer het nodig is om de hele dag met een beitel te werken. Voor timmermannen zijn er houtbeitels beschikbaar, bijzonder scherpe beitels die speciaal voor hout ontwikkeld zijn.

Cirkelzaagbladen

Cirkelzaagbladen zijn er in verschillende vormen en maten. Ook hierbij geldt dat er voor veel verschillende materialen een specifieke cirkelzaag verkrijgbaar is. In veel gevallen gaat het daarbij om verschillende soorten hout, maar in enkele gevallen kan het ook om pvc en dunnere kunststofmaterialen gaan. Onze cirkelzagen hebben verschillende soorten vertandingen, zodat voor elk materiaal een cirkelzaag passend is. Net als de multitools, zijn de cirkelzaagbladen merkonafhankelijk. Dankzij de bijgeleverde verstelbare ringen, kunt u de zaagbladen passend maken voor uw machine.

Gardes en mixers

Gardes en mixers voor verschillende toepassingen: lijm, mortel, gips, verf - ook dat vindt u in de categorie machine toebehoren en accessoires. De gardes en mixers kunnen het beste gecombineerd worden je met onze mengmachines. Gardes met een hexaansluiting kunnen ook gebruikt worden in (accu)boormachines. Naast gardes met een hexaansluiting, verkopen we ook gardes met een M14-aansluiting.

Flexibel en eenvoudig schoon te maken

Bijzonder in het assortiment zijn de MixM8 gardes van OX. Die kunnen voor een breed scala aan toepassingen worden ingezet. Het onderste gedeelte van deze gardes is gemaakt van een hard rubber in plaats van metaal. Daardoor zijn ze flexibel en is het zeer eenvoudig schoonmaken na gebruik. U wacht simpelweg tot de lijm (of ander materiaal dat u gemixt heeft) droog is, vervolgens buigt u het rubber en voilà: de lijm breekt van de garde af!

Adapters

Om boren en gardes op verschillende machines te gebruiken, heeft u in sommige gevallen een adapter nodig. Veel boormachines hebben een SDS-aansluiting, daar passen niet alle boorstukken in. Met adapters kunt u sneller wisselen van boorstuk, zonder dat u daar verschillende machines voor nodig heeft. In ons assortiment vindt u verschillende adapters, zo maken wij het makkelijk voor u om vlekkeloos te kunnen boren!

Slijpschijven

Onze komschijven, oftewel slijpschijven worden gebruikt om betonvloeren vlak te maken. Daarom worden deze slijpschijven ook veel door vloerspecialisten en tegelzetters gebruikt. Bijvoorbeeld om de vloer voor te bereiden voor het tegelwerk. Bijzonder in ons assortiment slijpschijven zijn de vloerslijpschijven met diamant van RUBI.