•  Gratis verzending vanaf 100,-
  •  Snelle levering
  •  Altijd rechtstreeks contact

Handgereedschap

Handgereedschap
Weergave
Hoogte in mm
tot
Prijs
tot
Kleur
Lengte in cm
tot
Breedte in mm
tot
Dikte in mm
Alle filters tonen
  1. RUBI TX-1020 MAX Tegelsnijder
    RUBI TX-1020 MAX Tegelsnijder
    € 576,38 € 697,42 € 523,98 € 634,02
Weergave
Hoogte in mm
tot
Prijs
tot
Kleur
Lengte in cm
tot
Breedte in mm
tot
Dikte in mm
Alle filters tonen

De voordelen van ons handgereedschap

Op het gebied van handgereedschap heeft Kinap de topkwaliteit A-merken in huis die bij elke professional bekend zijn. Wij hebben daar een zorgvuldige selectie in gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan OX, RUBI en SMART. Het gaat om handgereedschap in het hogere segment, dat je bij de gemiddelde bouwmarkt niet snel aantreft. Het aanbod is enorm en dus kunnen alle vakmannen en vakvrouwen bij ons terecht voor het juiste handgereedschap voor hun klussen!

Voor onder meer timmermannen, stukadoors en metselaars beschikt Kinap in haar webshop over het beste handgereedschap. Zo hebben we een sterk aanbod van divers hamers, waaronder rubberhamers, klauwhamers en mokers. Veel van de OX hamers zijn gemaakt van verhard staal en dus gemaakt voor professioneel gebruik. Ook voor de tegelzetter biedt Kinap het beste assortiment. Daarbij horen onder andere diverse series van de tegelsnijders van RUBI met bijhorende accessoires. Daarnaast beschikken we over schuurgereedschap, diverse spanen, handzagen en nog veel meer!

De handgrepen van een aantal handgereedschappen (waaronder enkele hamers, spanen en tegelsnijders) beschikken over een soft grip. Dat is een handvat gemaakt om dagelijks veelvuldig te gebruiken, een zeer gebruiksvriendelijk materiaal om blaren en kapotte handen te voorkomen.