•  Gratis verzending vanaf 100,-
 •  Snelle levering
 •  Altijd rechtstreeks contact

Elektrisch gereedschap

Elektrisch gereedschap
Weergave
Hoogte in mm
tot
Prijs
tot
Kleur
Breedte in mm
tot
Alle filters tonen
 1. RAIMONDI Mixer met 2 versnellingen

  Vanaf € 142,50 € 172,43

 2. RAIMONDI Zijaanslag

  Vanaf € 93,50 € 113,14

 3. RUBI Zaagmachine DX-350-N
  RUBI Zaagmachine DX-350-N
 4. RUBI Zaagmachine DS-250-N
  RUBI Zaagmachine DS-250-N
Weergave
Hoogte in mm
tot
Prijs
tot
Kleur
Breedte in mm
tot
Alle filters tonen

Het beste elektrische gereedschap voor uw klus

In ons assortiment ‘Elektrisch gereedschap’ vindt u de meest uiteenlopende elektrische producten voor u klusproject. Zo verkopen wij zaagmachines met bijhorende bijzettafels en stofzuigers voor het opzuigen van ongewenst stof bij uw klus. Maar ook aanvullingen voor uw gereedschap als boorkoppen, frasraders en adapters.

Haakse slijpers van FLEX

Ons meest verkochte elektrisch gereedschap is de haakse slijper van het merk Flex. Dit handige klein gereedschap wordt gebruikt voor het snijden van stenen tegels. Bij het zetten van tegels in kleine ruimtes zoals een kleine badkamer komt deze haakse slijper goed van pas, aangezien hij een stuk sneller snijdt dan een tegelsnijder. De slijpers zijn verkrijgbaar met accu of met snoer. Sinds kort verkopen we naast de Flex varianten, ook haakse slijpers van het merk Metabo.

Tegelzaagmachines RUBI

De tegelzaagmachines van het merk RUBI zijn eveneens populair en worden veel verkocht. Voor de tegelzetters en metselaars is dit gereedschap handig om naast tegels ook grotere, hardere steensoorten te snijden. De elektrische zaagmachines zorgen ervoor dat uw tegels een perfecte afwerking krijgen en zijn geschikt voor natzagen dankzij hun watertoevoer. Eenmaal aangesloten met de elektrische stofzuigers, zorgen de zaagmachines ervoor dat uw klus stofvrij wordt geklaard.

Breid uw tegelzaagmachine uit

De tegelzaagmachines kunt u verder uitbreiden met de RUBI Bijzettafel of zijtafel DS/DX. Deze tafels kunnen aan de zijkant van de tegelzaagmachines worden bevestigd, voor het snijden van grote tegels die niet op de standaard tafels passen. Door een extra stuk tafel eraan te vestigen kunt u de grote tegel alsnog geheel op de zaagtafel leggen. Deze bijzettafel en zijtafel zijn geschikt voor de tegelzaagmachines in de DX- of DS-serie.

Stofvrij zagen met de RUBI en Carat stofzuigers

Om ervoor te zorgen dat er geen stof vrijkomt bij het zagen, verkopen wij stofzuigers van de merken RUBI en Carat. De RUBI Stofzuiger AS-30PRO is geschikt voor het opzuigen van vloeistoffen. Hierdoor is de stofzuiger bij uitstek geschikt voor klussen in natte ruimtes. De Carat AIRBO Stofzuiger BBN-2 is een droogstofzuiger, voor drooggebruik. Dankzij zijn speciale filter worden fijne stofdeeltjes als kwartstof en goudstof ook opgezogen, waardoor ze niet vrijkomen in de open lucht. Daardoor wordt de kans om deze gevaarlijke stoffen in te ademen uitgesloten. Ideaal voor bouwplekken waar een M-klasse geldt.

De Carat Betonslijper BS-1253N Dustec

Naast de Carat Steenzaagmachine en AIRBO stofzuiger, vindt u ook een betonslijper van het merk in ons assortiment. De Carat Betonslijper BS-1253N Dustec haalt gemakkelijk lijmresten weg. Daarom wordt het gereedschap gebruikt voor het egaliseren van een betonvloer voordat het tegelen begint. Op de betonslijper kunt u een afzuigkap (zoals de Flex Afzuigkap compleet D125) bevestigen waar een stofzuiger aan verbonden kan worden. Dankzij deze toevoeging kunt u de betonvloer egaliseren zonder dat het stof achterlaat.

Elektrische mixers voor het mengen van mortel en lijm

Voor het mengen van lijm en mortel verkopen wij elektrische mixers van het merk RUBI en Flex. De RUBI RUBIMIX-16 ergomax 230V 50/60HZ heeft een motor met dubbele isolatie, wat beschermt tegen elektrische incidenten. Het is mogelijk om een garde met een diameter van maximaal 160 mm op de mixer aan te sluiten. Met het FAST-IN systeem kunt u eenvoudig de garde verwisselen, maar de elektrische mixer bevat ook een standaard M14 draadaansluiting.

Flex boorkoppen en frezen

Wij verkopen uitsluitend boorkoppen van het merk Flex en bieden veel verschillende soorten en maten van deze boorstukken. Ze zijn bestemd voor boormachines en worden meestal gebruikt voor het boren van steen of beton. De boren zijn dus niet geschikt voor een houtboor. Naast de boorkoppen vindt u ook frezen voor uw freesmachine in de categorie ‘Elektrisch gereedschap’. Deze frezen zorgen in combinatie met een freesmachine voor twee gezaagde lijnen in een muur of vloer. Met deze lijnen als leidraad kan het stuk ertussen met een beitel worden weggehaald. Hierdoor ontstaat er ruimte waar kabels mooi in weggewerkt kunnen worden.