•  Gratis verzending vanaf 100,-
 •  Snelle levering
 •  Altijd rechtstreeks contact

Badkamer betegelen

Weergave
Merk
Breedte in mm
Handgreep soort
Geschikt voor type materiaal
Prijs
tot
Alle filters tonen
 1. RAIMONDI Canini Wig lang 200st
  RAIMONDI Canini Wig lang 200st
 2. OX Trade Duimstok Hout 2m
  OX Trade Duimstok Hout 2m
 3. RODIA Diamant Tegelboor 68mm
  RODIA Diamant Tegelboor 68mm
 4. RONDEX Alu rond buitenhoek matzilver 6mm 2 stk
  RONDEX Alu rond buitenhoek matzilver 6mm 2 stk
 5. RONDEX Alu rond matzilver 6 x 2700mm
  RONDEX Alu rond matzilver 6 x 2700mm
 6. INTERDYNAMICS werktafel 73x48cm
  INTERDYNAMICS werktafel 73x48cm
 7. ELTEX Alu recht naturel 2 x 2700mm
  ELTEX Alu recht naturel 2 x 2700mm
 8. QUTEX RVS vierkant gepolijst 6 x 2700mm
  QUTEX RVS vierkant gepolijst 6 x 2700mm
 9. QUTEX RVS vierkant hoekstuk gepolijst 6mm 2 stk
  QUTEX RVS vierkant hoekstuk gepolijst 6mm 2 stk
 10. GRADOX RVS doucheafloopprofiel geborsteld 9 x 1500mm rechts
  GRADOX RVS doucheafloopprofiel geborsteld 9 x 1500mm rechts
  € 57,79 € 69,93
 11. FLEX Haakse slijper Accuflex L125 18.0-EC 18V 125mm
  FLEX Haakse slijper Accuflex L125 18.0-EC 18V 125mm
 12. RUBI Tegelsnijplank TZ-1550
  RUBI Tegelsnijplank TZ-1550
  € 1.245,03 € 1.506,49 € 929,50 € 1.124,70
Weergave
Merk
Breedte in mm
Handgreep soort
Geschikt voor type materiaal
Prijs
tot
Alle filters tonen

Badkamer betegelen

Bent u van plan om een badkamer te tegelen? Bij Kinap hebben we werkelijk alles dat nodig is voor het tegelzetten, en nog veel meer. Denk aan kniebeschermers, tegelsnijders, lijmkammen, levelsystemen en allerlei soorten tegelprofielen. Door te filteren op de verschillende merken en toepassingen, vindt u altijd wat u nodig heeft. Ook kunt u in onze kennisbank kijken voor meer informatie over onze producten.

Kniebeschermers

Wanneer u bezig bent met het leggen van vloeren werkt u vaak op uw knieën. Het is belangrijk om zorgvuldig de juiste kniebeschermers te kiezen. Onze FENTO kniebeschermers zijn erg populair. Deze kniebeschermers hebben een goede pasvorm en voorkomen knie- en rugklachten door middel van drukverdeling.

Grote tegels op maat maken

Voor badkamers wordt vaak gebruik gemaakt van grote tegels. Dit zorgt niet alleen voor een strak uiterlijk, maar zorgt er ook voor dat er minder voegen aanwezig zijn. Dit heeft vaak de voorkeur voor badkamers. Een tegelzaagmachine is het meest geschikt voor grote dikke tegels. Doordat onze tegelzagen beschikken over een zaagtafel kunt u zonder problemen grote tegels op maat maken. Voor dunnere tegels kunt u ook gebruik maken van de RUBI Slim System Cutter. Deze tegelsnijder beschikt over zuignappen zodat u zonder problemen grote tegels kunt snijden en dragen. Moet u moeilijke hoekjes uit uw tegels zagen? Dan kunt u het beste gebruik maken van een haakse slijper.

Lijm mengen en aanbrengen

Met behulp van onze gardes of mixers kunt u gemakkelijk uw lijm mengen. De gardes en mixers kunnen het beste gecombineerd worden met onze mengmachines. Gardes met een hexaansluiting kunnen ook gebruikt worden in (accu)boormachines. Naast gardes met een hexaansluiting, verkopen we ook gardes met een M14-aansluiting. Voor het aanbrengen van de lijm kunt u vervolgens onze lijmkammen of lijmspanen van OX gebruiken. Door extra textuur aan te brengen aan de lijm blijven de tegels beter plakken.

Level systemen: voorkom hoogteverschillen

Met behulp van ons ruime aanbod level systemen kunt u ervoor zorgen dat de tegels gefixeerd worden en er geen hoogteverschillen ontstaan. Vooral in ruimtes waar veel op blote voeten wordt gelopen, zoals de badkamer, is het belangrijk dat de vloer volledig egaal is. Onze tegel level systemen kunnen ook worden gebruikt om een aflopende vloer te creëren zodat het water naar de afvoer wordt geleid.

De meeste systemen om te nivelleren werken door het plaatsen van een clip onder de tegel en deze te fixeren met een keg of klem. Bij kwetsbare tegels kunt u beter gebruik maken van een tegelnivelleringskapje om beschadiging van de tegels te voorkomen. Met een waterpas kunt u vervolgens controleren of de tegels helemaal vlak, of in de gewenste helling liggen.

Een gelijke afstand tussen elke tegel

Er zijn verschillende hulpmiddelen die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat u tussen elke tegel een gelijke afstand krijgt: T-stukjes, tegelkruizen of tegelkeggen. Onze OX Trade Tegelkruizen kunnen tussen de tegels worden geplaatst. Dit wordt met name gebruikt bij het zetten van tegels op muren om te voorkomen dat de tegels naar elkaar toe zakken. Wanneer u onderbroken voegen of buitenranden legt zijn onze RUBI T-stukjes ideaal in gebruik.

Tegelprofielen: een nette afwerking

Een tegelprofiel, ook wel sierprofiel of sierstrip genoemd, is voor het netjes afwerken van een rand van een tegel. In plaats van verstek te moeten zagen, bijvoorbeeld bij een hoek, kunt u ervoor kiezen om een tegelprofiel te gebruiken. Naast dat dit werk scheelt, voorkomt een tegelprofiel ook de scherpe randen van een tegel, aangezien deze kunnen worden afgedekt met het profiel.

In badkamers is het belangrijk om gebruik te maken van een aluminium gecoat of RVS tegelprofiel. Deze materialen zijn beter bestand tegen vochtige ruimtes. Ruw aluminium kan dof worden, maar door de coating blijven deze tegelprofielen langer mooi. Een ander bijkomend voordeel is dat u de gecoate aluminium tegelprofielen kunt afstemmen met de kleur van uw tegels. Daarnaast hebben we ook een ruim aanbod hoogglans, of hoogglans geborstelde tegelprofielen. Deze kleuren sluiten bijvoorbeeld mooi aan op de kranen die worden gebruikt in veel badkamers.

Verschillende soorten tegelprofielen en hoekstukjes

Bij Kinap verkopen we verschillende soorten tegelprofielen. Zo hebben we rechthoekige of L-vormige, ronde of kwart ronde en vierkante tegelprofielen. Deze verschillende soorten profielen verschillen niet in kwaliteit, alleen in uiterlijk. Wij verkopen ook bijpassende hoekstukjes, die net als de profielen in verschillende vormen verkrijgbaar zijn. Deze hoekstukken komen van pas bij een hoek, gevormd van tegels. In plaats van verstek te zagen, zet u gemakkelijk een hoekstuk tussen de tegels.

Maak alles waterdicht met een kitspuit

In een badkamer wordt veel gebruik gemaakt van kit om alles netjes af te werken. Met onze OX Pro kitspuiten zorgt u voor een strakke kitrand. Hierdoor kunt u vervelende lekkages voorkomen en kan er geen vuil ophopen in naden. Dit maakt het schoonhouden van uw badkamer een stuk eenvoudiger.